Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
П`ятниця, 29.03.2024, 15.30.19
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Новини управління
    У неділю 12 лютого 2012 року відбулись урочисті заходи з вшанування пам’яті відомої діячки Ольги Басараб.
        Участь у заходах взяв начальник головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації облдержадміністрації Кук Богдан Богданович, народний депутат України В’язівський Володимир Михайлович, депутати обласної ради. Також, були присутні представники жіночих та ветеранських громадських організацій і члени куреня імені Ольги Басараб національної скаутської організації «Пласт».
        Присутні поклали вінки та квіти до могили Ольги Басараб та взяли участь у проведенні чину панахиди. Начальник головного управління з питань внутрішньої п ... Читати далі »

27 грудня 2011 року відбулось чергове засідання обласної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам΄яті жертв воєн та політичних репресій. Головували на засіданні: Матолич Богдан Михайлович – перший заступник голови обласної адміністрації та Колодій Петро Несторович – перший заступник голови обласної ради.
           На засіданні заслухали інформацію про діяльність громадських організацій: «Товариство пошуку жертв війни «Пам΄ять», «Меморіал» та ПП «Гарант» у справах увічнення пам΄яті жертв воєн та політичних репресій за 2011 рік. Комунальне підприємство Львівської обласної ради «Доля» провело презентацію основних досягнень своєї роботи в 2011 році. Розглянуто та обговорено 2 листи Кабінету Міністрів України стосо ... Читати далі »

6 грудня 2011 в м.Києві відбувся круглий стіл на тему «Механізми фінансової підтримки інститутів громадянського суспільства та заходи зміцнення довіри: найкращі національні та міжнародні практики». Від Львівської області участь у заході взяли: голова Громадської ради при Львівській облдержадміністрації Бермес З.М. та начальник відділу зв’язків з громадськістю головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації Січковська І.В.
        Привітали членів круглого столу Координатор проектів ОБСЄ в Україні Посол Любомир Копай та Директор департаменту інформації та комунікації з громадськістю Кабінету Міністрів України Дмитро Андрєєв. ... Читати далі »

З метою належного відзначення 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму про проголошення незалежності України у загальному контексті заходів щодо святкування 20-ї річниці незалежності України 1 грудня 2011 року відбулися святкові заходи.
У заходах взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації І.Стефанишин, голова обласної ради І.Панькевич, заступник Львівського міського голови В.Косів, депутати Верховної Ради України 6-го та 1 демократиччного скликань, депутати обласної ради 1-го демократичного скликань, представники молоді та громадськості.

Присутні поклали квіти до памятника В.Чорноволу. П ... Читати далі »


В суботу, 26 листопада 2011 року у Львові вшановували пам'ять жертв голодоморів. У пам’ятних заходах взяли участь голова облдержадміністрації Михайло Костюк, перший заступник голови обласної ради Петро Колодій, Львівський міський голова Андрій Садовий, представники західного оперативного командування, ЗМІ та численна громадськість.
Учасники жалобних заходів поклали квіти і композицію з житніх і пшеничних колосків до Пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій. На площі перед пам’ятником Т. Шевченку була оголошена «Хвилина Мовчання», після чого у центрі Львова зазвучало відлуння дзвонів.
Також львів’янам розповіли про трагедії окремих людей і цілих родин, які загинули під час Голодомору 1932-1933 років. Крім того, вихованці культурно-мистецьк ... Читати далі »

1 2 3 ... 17 18 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.