Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Четвер, 25.04.2024, 20.49.23
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів
7 травня у сесійній залі Львівської обласної ради пройшла науково-практична конференція на тему: «Друга світова війна: крізь призму подолання стереотипів». Організувало конференцію Управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації. Участь у роботі конференції взяли молоді науковці з Ради молодих вчених Національного університету «Львівська політехніка», Центру дослідження визвольного руху, представники ветеранських організацій, історики та військові, а також журналісти, партійці, Генеральний консул Російської Федерації у Львові Є.Гузєєв. 
Під час пленарного засідання виступили Ігор Держко – заступник голови ЛОДА з питань внутрішньої політики та гуманітарної сфери та Микола Литвин – доктор історичних наук, професор з Інституту українознавства ім. І.Крип’якевича НАН України. 
На конференції вдалося досягти головної ме ... Читати далі »

Теренова гра
«Весняний старт»


1. Назва програми (заходу): Теренова гра «Весняний старт».

2. Мета програми (заходу):
1.Патріотичне виховання молоді.
2.Підвищення рівня історичної самосвідомості.
3.Відвідання місць державотворчих процесів.
4. Проведення історико-краєзнавчої роботи на території проведення гри.

3. Завдання програми (заходу):
Патріотичне виховання молоді, популяризація оздоровчого туризму, екологічне виховання, ознайомлення з історією краю.
Виховання у дітей, юнацтва та молоді національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму.
Посилити інтерес та інформованість молоді в темі національно-визвольної боротьби 40-сер.50 ... Читати далі »

7 травня, о 14.00 год. в приміщенні Львівської обласної філармонії (вул. Чайковського, 7 ) відбудеться урочиста академія з нагоди відзначення 20-ї річниці створення Народного Руху України за перебудову. Опісля відбудеться покладання квітів від обласної та міської влади до пам’ятника Т.Г.Шевченкові за участю представників обласної та міської влади та представників громадськості. Заходи пройдуть за сприяння управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації.

7 травня управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації разом з Радою молодих вчених Національного університету «Львівська політехніка», Центром дослідження визвольного руху, Львівським обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Український інститут воєнної історії», Львівським обласним відділенням Всеукраїнського об’єднання ветеранів, Інститутом українознавства ім. І.Крип’якевича НАН України та іншими організаціями та установами проводить науково-практичну конференцію на тему «Друга світова війна: крізь призму подолання стереотипів»
Окрім науковців та представників громадських організацій до участі в конференції запрошено представників дипломатичного корпусу Львова та представників політичних партій, журналістів. 
Час проведення: Львів, 7 травня 2009 р., 10.00, Сесійна зала Льв ... Читати далі »

14-15 квітня 2009 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася Всеукраїнська молодіжна наукова конференція на тему: «Ідейні основи соціально-політичних систем. Політичні ідеології: трансформація уявлень в контексті сучасності».
 Ця подія була приурочена до 80-ї річниці створення ОУН та 20-ї річниці заснування НРУ. Організаторами конференції виступили Львівська обласна державна адміністрація, Управління внутрішньої політики, Львівський національний університет імені І.Я.Франка, Філософський факультет, Кафедра теорії та історії політичної науки, Кафедра політології, Політологічне студентське наукове товариство, Центр політичних досліджень ЛНУ ім.. І. Франка, Кафедра соціальних та гуманітарних дисциплін ЛДУ БЖД.
У роботі конференції взяли участь студенти та аспіранти з усієї України. Зокрема представники вищих навчальних закладів з Києва, Харкова, Миколаєва, Запоріжжя, Чернівців а також представники львівських ВУЗів. Загалом – понад ... Читати далі »

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.