Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Субота, 20.04.2024, 14.57.31
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів
У понеділок 19 вересня 2011 року голова Львівської обласної державної адміністрації М.Цимбалюк взяв участь в Архиєрейській Божественній Літургії у церкві Блаженних новомучеників УГКЦ (м.Львів, вул.Стрийська) з нагоди Патріаршого візиту до Українського католицького університету Блаженнішого Святослава Шевчука.
      Це перший офіційний візит нового глави УГКЦ до УКУ. Владика Святослав, який до речі є Великим канцлером УКУ, очолив Архиєрейську Літургію та зустрівся зі студентами та викладачами Університету на території новобудови університетського містечка. Михайло Цимбалюк подарував Патріарху Святославу примірник старовинної Біблії. У заходах також взяли участь голова Львівської обласної ради О.Панькевич, екс-голова Львівської обласної держ ... Читати далі »

8 вересня 2011 року в Академічній залі Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочисті заходи з нагоди 390-річниці перемоги у Хотинській битві. Урочистості відбулися на виконання Указу Президента України від 6 грудня 2010 року №1075 та розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 24 лютого 2011 року №130/0/5-11 «Про відзначення 390-ї річниці перемоги у Хотинській битві».

         Перший заступник голови облдержадміністрації Б.І.Петрушак зачитав вітальне слово від ... Читати далі »


  На вшанування пам’яті загиблих у ІІ Світовій війні 2 вересня 2011 року у м. Львові відбулось покладання пам’ятного вінка до хреста, встановленого на місці колишнього концентраційного табору «Шталаг-328», що на Цитаделі та запалення лампадок.

У заході взяв участь начальник головного управління з питань внутрішньої політики, національностей та релігій облдержадміністрації Роман Кураш та працівники управління.

... Читати далі »


Навпроти будівель Львівської обласної ради та обласної державної адміністрації 23 серпня відбулась Урочиста церемонія підняття Державного прапора України, участь у якій взяли ровесники Незалежності України, котрі пройшлись пішою ходою центральними вулицями Львова.
Участь в урочистому піднятті Державного прапора України взяли заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Стефанишин, заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Губицький, заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Ольга Гузар, голова Львівської облради Олег Панькевич, перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій, заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак та заступник Львівського міського голови Володимир Шевчук.

В рамках відзначення 200-річчя від дня народження українського письменника, поета, священика УГКЦ, культурно-громадського діяча, одного із засновників «Руської трійці» Маркіяна Шашкевича 6 серпня 2011 року у с.Підлисся Золочівського району відбулось літературно-мистецьке свято «Дайте руки, юні други».

З вітальним словом до учасників урочистостей звернувся начальник головного управління з питань внутрішньої політики, національностей та релігій облдержадміністрації Роман Кураш, відзначивши, зокрема, той вклад, який зробив Маркіян Шашкевич в утвердження української культури, духовності та національної свідомості ук ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 ... 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.