Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Четвер, 25.04.2024, 09.26.41
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів
24 липня в рамках відзначення 20-ї річниці Незалежності України в м. Жовква відбувся Львівський етап Всеукраїнського проекту «Єдина Україна: Схід і Захід разом». У заході взяли участь начальник головного управління з питань внутрішньої політики, національностей та релігій Львівської ОДА Роман Кураш, керівництво Жовківського району та м. Жовква, представники духовенства, громадських організацій та інші. Проект стартував 29 серпня 2010 року в місті Святогірськ Донецької області. Із Свято-Успенської Лаври вирушив рушник, який подорожує обласними центрами, містами та селами, поєднуючи у собі не тільки колорит та традиції різних регіонів, а стає підтвердженням єдності українського народу. Завершиться мандрівка 24 серпня 2011 року у м. Києві освяченням у Свято-Успенській Києво ... Читати далі »

Про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій та засідання за «круглим столом» щодо проекту розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації «Про затвердження Порядку оприлюднення актів обласної державної адміністрації та набуття ними чинності»

    Мета проведення консультацій з громадськістю: залучити до громадського обговорення об’єднання громадян та окремих громадян, які опікуються питаннями реалізації права на доступ до публічної інформації та забезпечення права на ознайомлення зі змістом локальних актів.

... Читати далі »


6 липня 2011 року у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації під головуванням заступника голови – керівника апарату Ольги Гузар, відбувся семінар з питань виконання положень Закону України „Про доступ до публічної інформації”.

Участь у семінарі взяли 52 особи, відповідальні за доступ до публічної інформації у структурних підрозділах Львівської облдержадміністрації, райдержадміністраціях, міських радах міст обласного значення. Учасники семінару ознайомилися з основними положеннями Закону України „Про доступ до публічної інформації”, обговорили проблемні питання, що виникли при організації виконання Закону Україн ... Читати далі »

У місті Львові та області з нагоди відзначення 15-ї річниці Конституції України відбулась низка заходів. 26 червня у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С.Крушельницької пройшла Урочиста академія за участю керівництва області, керівників іноземних консульських установ, політичних партій, громадських і релігійних організацій.

28 червня, в день 15-ої річниці прийняття Конституції України, голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, заступник голови Львівської обласної ради, заступник міського голови Львова Василь Косів за уч ... Читати далі »


22 червня з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років у м. Львові та області рівно о 10.00 відбулась Всеукраїнська акція «Хвилина мовчання на вшанування пам’яті полеглих у роки Великої Вітчизняної війни».

У Львові біля пам’ятника жертвам комуністичних злочинів львів’яни спільно з керівництвом міста та області вшанували пам’ять невинно убієнних. 

... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.