Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Четвер, 16.05.2024, 02.41.18
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Новини управління
22 червня за ініціативи Управління було проведено зустріч з представниками відділів з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення. Окрім поточних робочих питань на зустрічі було обговорено сучасну суспільно-політичну ситуацію в Україні загалом та на Львівщині зокрема.  
Робочі питання з представниками районів обговорив начальник Управління Ігор Ожиївський. Також перед присутніми виступили: соціолог Володимир Подгорнов – президент «Українського фонду «Громадська думка», який подав останні результати опитування жителів Львівщини, ознайомив з рейтингами окремих політиків та політичних сил (детальніше з результатами соцдослідження можна ознайомитися тут); політолог Юрій Шведа – кандидат політичн ... Читати далі »

18 червня 2009 року на теренах Львівщини стартувала Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України» приурочена до 65-ї річниці визволення України від нацистських загарбників. За сприяння командування Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА, Жовківської РДА представники ветеранських організацій Львівщини відвідали відділ прикордонної служби «Рава-Руська» імені лейтенанта Федора Моріна. Відбулося покладання квітів до пам’ятника Ф.Моріну, урочисте передання мішечків з землею з прикордонної застави ім. О.Лопатіна та комендатури прикордонних військ, що на Сокальщині, ветеранам Львівської обласної ради організації ветеранів України на чолі з Т.А.Махоньком. Представники ветеранських організацій Рава-Руської, Жовкви, Пустомит обмінялися спогадами, відв ... Читати далі »

17 червня відбулася прес-конференція щодо ситуації з функціонуванням української мови як державної на території Львівщини. Під час прес-конференції начальник управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації Ігор Ожиївський проінформував, що чимало запитань виникають під час розгляду назв підприємств, а також візуальної реклами. "Зокрема, мережа мобільних салонів "Євросєть", "Сигарний Дом "Фортуна", виставковий комплект "Lemberg", мережа дитячих магазинів "Антошка" - мають Свідоцтво на знак для товарів та послуг Державного департаменту інтелектуальної власності при Міносвіти України. Ці назви розглядають як логотип, як графічне зображення. Принаймні таке пояснення нам надіслали з департаменту", - зазначив Ігор Ожиївський.
Звіт про роботу управління у справах захисту прав споживачів мажна переглянути ... Читати далі »

2 червня ц.р., у Львівському обласному Будинку вчителя відбулося засідання за круглим столом громадськості Львівщини щодо обговорення змін до Конституції України, внесених Президентом Віктором Ющенком. Головував на засіданні директор Будинку вчителя Парубій Володимир Іванович. На засіданні були присутні представники політичних партій, громадських організацій, науковці, депутати, представники творчої інтелігенції, громадські діячі Львівщини.
З доповідями виступили Любомир Бориславський - завідувач кафедри конституційного права ЛНУ ім. І. Франка, Юрій Антоняк - керівник ЛОВ Центру національного відродження ім. С. Бандери, Олександр Старовойт - заступник керівника виконкому ЛОП НСНУ. 
Учасники прийняли резолюцію круглого столу, де гов ... Читати далі »

8-11 травня, третій рік поспіль на території Самбірського району у с. Сприня проходила молодіжна теренова гра "Весняний старт", присвячена 65-річчю створення Української Головної Визвольної Ради, що стала політичним проводом українського народу під час визвольної боротьби ОУН і УПА у 40-50 рр. ХХ ст., та 20-річчю Народного руху України.
Завдання команд під час гри було заволодіти прапором команди супротивника, який знаходиться на щоглі в таборі супротивника.
Захоплений прапор супротивника має бути доставлений в табір суддів.
Виконання цієї вимоги – визнається як чиста перемога однієї з команд.
Під час теренової гри учасники могли “знищувати” гравців суперника шляхом зриву нарукавної пов’язки. Кожен воїн носив на руці пов’язку відповідного кольору команди, яка була ознакою його “життя”. Втрата пов’язки воїном означає його „загибель”. ... Читати далі »

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.