Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Четвер, 28.03.2024, 21.02.08
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів
12 лютого о 10.00 год. в к. 257 Львівської облдержадміністрації відбудеться засідання за круглим столом організоване управлінням з питань внутрішньої політики щодо ситуації, яка склалася навколо урочища Гута Пеняцька (Бродівський район). В урочищі польською стороною встановлено пам’ятні знаки загиблим мешканцям села під час Другої світової війни.  
Захід організовано на прохання громадськості та науковців Львівщини. 
Довідка: 28 лютого 2009 року польська сторона має намір відзначити 65 річницю загибелі мешканців Гути Пеняцької. На заходи, які, за словами Генерального консула РП у Львові, носитимуть особливий характер, запрошені родичі загиблих, представники місцевої громади, церков різних конфесій та держустанов України та Польщі.



Програма відзначення 20-ї річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан
10 лютого 2009 року
• Відкриття виставки картин Левка Микитича. Початок о 16.00 год. Місце проведення: Львівський палац мистецтв. Вхід вільний.
• Перегляд документального фільму "Епілог" та художнього фільму "Вантаж300". Початок о 11.30 год. Місце проведення: Кінотеатр "Львів". Вхід вільний.
11 лютого 2009 року
• Перегляд документального фільму "Кому скажіть" та художнього фільму "Афганець 2". Початок о 11.30 год. Місце проведення: Кінотеатр "Львів". Вхід вільний.
• Відкриття виставки "Афганістан болить в моїй душі…". Початок о 14.00 год. Місце проведення: Львівськи ... Читати далі »

3 лютого начальник управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації Ігор Ожиївський представив працівникам управління новопризначеного заступника начальника управління Віктора Зінчука, який до призначення працював на посаді заступника начальника відділу політичного аналізу та прогнозування управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації. За словами Ігоря Ожиївського, відповідний наказ про призначення голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть підписав 30 січня. Віктор Зінчук висловив своє сподівання про поглиблення співпраці між структурними підрозділами та працівниками управління.

29 січня на Львівщині було відзначено 91-у річницю подвигу Героїв Крут. Зокрема, на Личаківському цвинтарі відбулося урочисте покладання квітів від обласної та міської влади, Львівського державного ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою ім. Героїв Крут та панахида на могилі Ігоря Лоського, учасника бою під Крутами. Після цього відбулося урочисте покладання квітів від обласної та міської влади, Львівського державного ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою ім. Героїв Крут до могили генерала УНР Романа Дашкевича. Також відбувся вечір-реквієм та піша хода у м.Львові особового складу ліцею зі смолоскипами спільно з представниками молодіжних патріотичних організацій та громадськості м.Львова (проспект Свободи). Опісля відбулося коротке віче біля пам’ятника Т.Шевченкові. Заходи відбулися за сприяння управління з питань внутрішньої ... Читати далі »

22 січня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак, заступники голови облдержадміністрації Володимир Крайовський та Олександр Ганущин, заступник голови облради Людмила Козак та заступник міського голови Львова Василь Косів поклали квіти до пам’ятника першому Президенту України М.Грушевському з нагоди 90-ї річниці Акту Злуки УНР та ЗУНР. Керівництво Львівщини також поклало квіти до Меморіалу воїнам Української Галицької Армії та до могили Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича на Личаківському кладовищі. Окрім того, корзини з квітами поклали і до меморіалу Українським січовим стрільцям на Янівському кладовищі. На могилах визначних діячів запалили й пам’ятні лампадки. Увечері в Львівському оперному театрі ім..С.Крушельницької відбулася урочиста академія з нагоди відзначення 90-ї річниці проголошення Акта ... Читати далі »

« 1 2 ... 20 21 22




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.