Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
П`ятниця, 19.04.2024, 04.02.12
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів
В суботу, 26 листопада 2011 року у Львові вшановували пам'ять жертв голодоморів. У пам’ятних заходах взяли участь голова облдержадміністрації Михайло Костюк, перший заступник голови обласної ради Петро Колодій, Львівський міський голова Андрій Садовий, представники західного оперативного командування, ЗМІ та численна громадськість.
Учасники жалобних заходів поклали квіти і композицію з житніх і пшеничних колосків до Пам’ятного знаку жертвам Голодомору та політичних репресій. На площі перед пам’ятником Т. Шевченку була оголошена «Хвилина Мовчання», після чого у центрі Львова зазвучало відлуння дзвонів.
Також львів’янам розповіли про трагедії окремих людей і цілих родин, які загинули під час Голодомору 1932-1933 років. Крім того, вихованці культурно-мистецьк ... Читати далі »

9 листопада 2011 року відбулося засідання Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації (надалі – Громадська рада). Учасників засідання привітав начальник головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації облдержадміністрації Ігор Держко.
       На початку засідання заступник директора Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень у м. Львові д.е.н. Тарас Васильців, а також завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Львівської комерційної академії, д.е.н. Анатолій Мокій, презентували основні положення проекту аналітичної доповіді на тему «Потенціал конкурентоспроможності західних регіонів України та проблеми його реалізації у посткризовий період», підготовл ... Читати далі »

У Львові відбулись урочистості з нагоди відзначення 93-ї річниці утворення Західно-Української Народної Республіки.
  Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, голова Львівської облради Олег Панькевич та заступник Львівського міського голови з гуманітарних питань Василь Косів взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу УГА та могили президента ЗУНР Євгена Петрушевича на Личаківському цвинтарі. Представники громадськості запалили лампадки на могилах Д.Вітовського, Держсекретаря військових справ ЗУНР, М.Галущинського, коменданта Січових Стрільців, О.Тисовського, керівника і засновника „ПЛАСТу”, С.Левицького, воїна УГА.

... Читати далі »


Сьогодні, 29 вересня, з нагоди 145-річчя від дня народження Михайла Грушевського, - відомого українського науковця, політичного і громадського діяча, відбулося урочисте покладання квітів до його пам’ятника, що розташований на проспекті Шевченка у м.Львові. В урочистостях взяв участь голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, а також його перший заступник Богдан Петрушак, заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації Ольга Гузар, перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій, начальник головного управління МВС у Львівській області Богдан Щур, заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів та інші.

... Читати далі »


24 вересня 2011 року делегація від Львівської області взяла участь у офіційних заходах з нагоди 390-річниці перемоги у Хотинській битві у м.Хотин Чернівецької області. Поїздку було організовано облдержадміністрацією відповідно до Указу Президента України від 6 грудня 2010 року №1075 та на виконання розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 24 лютого 2011 року №130/0/5-11 «Про відзначення 390-ї річниці перемоги у Хотинській битві».

         & ... Читати далі »


« 1 2 3 4 5 ... 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.