Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Субота, 04.05.2024, 13.22.51
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів

     Святіший Отець Бенедикт XVI нещодавно іменував дотеперішнього нунція в Україні архієпископа Івана Юрковича апостольським нунцієм у Російській Федерації.
      21 березня 2011 року о 18.00 год. у Львівській римсько-католицькій катедрі під час урочистої Св.Меси відбулася спільна подячна молитва Богові та Його Високопреосвященству архієпископу Івану Юрковичу за 6-річне служіння в Україні (2004-2011). Монсеньйору Івану Юрковичу співслужили архієпископ-митрополит Львівський ... Читати далі »

     У четвер 10 березня 2011 року на площі біля пам’ятника Т.Шевченку у Львові відбулася поминальна молитва з нагоди 150-річчя від дня смерті видатного Кобзаря за участю духовенства різних конфесій. Зокрема з чисельною громадою молилися архієпископ-митрополит Львівської архідієцезії РКЦ Мечислав, митрополит Львівсько-Сокальської єпархії УПЦ-КП Димитрій, архієпископ Львівської єпархії УПЦ Августин, архієпископ Львівської єпархії УАПЦ Макарій, єпископ-помічник Львівської архієпархії УГКЦ Венедикт, вікарій Львівської єпархії єпископ Дрогобицький УПЦ Філарет, ректор Львівської духовної семінарії УГКЦ о.Миколай. До присутніх звернулися зі словом лауреат національної премії України ім.Т.Шевченка Роман Лубківський, голова Львівської обласної ради Олег Пан ... Читати далі »

         5 березня, за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської обласної ради, біля пам’ятника Р.Шухевичу (м.Львів, Білогорща) відбулись офіційні заходи з з вшанування пам’яті генерал-хорунжого, Головного Командира УПА Романа Шухевича.

На урочистостях були присутні представники обл ... Читати далі »


    У неділю 27 лютого 2011 року владика Ігор Возьняк, архієпископ Львівський, адміністратор Української Греко-Католицької Церкви, здійснив чин освячення Каплиці свв. апп. Петра і Павла, що знаходиться у крипті Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла Центру Військового Капеланства (м. Львів, пр. Свободи, 15). Після цього першоієрарх очолив Святу Літургію, яку співслужили ієрей Степан Сус, головний військовий капелан, настоятель Гарнізонного храму та ієрей Тарас Михальчук. Це друга Служба Божа, яка відправлена у каплиці з часів радянської влади (перша відправлялася 20 лютого 20 ... Читати далі »

10 лютого 2011 року відбудуться установчі збори з обрання

Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

... Читати далі »


« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.