Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Неділя, 05.05.2024, 17.15.35
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів

Вийшли друком матеріали науково-практичної конференції "Друга світова війна: крізь призму подолання стереотипів" організованої управлінням 7 травня з нагоди 64-ї річниці Перемоги над нацистською Німеччиною.

Електронну версію видання можна переглянути тут.

 


Шановні колеги!

Щиро вітаю наш енергійний, цілеспрямований, кваліфікований колектив з днем Державної служби!

Наше управління повсякдень дисципліновано виконує взяті на себе перед державою зобов'язання, активно співпрацює з громадськістю та політичними силами Львівщини.

Зичу нашим працівникам й іншим колегам-держслужбовцям й надалі діяти з не меншою енергійністю, самовіддачею, результативністю. Адже попереду особливо відповідальний період трансформації суспільства, котрий має, нарешті, стати, як і всюди у цивілізованому світі, одним із провідних засобів забезпечення стабільності життя.

Щастя нам усім, благополуччя, найкращих перспектив на кожен подальший день! Успіхів в усіх благих починаннях!


З повагою

начальник управління                                 Ігор Ожиївський

22 червня за ініціативи Управління було проведено зустріч з представниками відділів з питань внутрішньої політики райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення. Окрім поточних робочих питань на зустрічі було обговорено сучасну суспільно-політичну ситуацію в Україні загалом та на Львівщині зокрема.  
Робочі питання з представниками районів обговорив начальник Управління Ігор Ожиївський. Також перед присутніми виступили: соціолог Володимир Подгорнов – президент «Українського фонду «Громадська думка», який подав останні результати опитування жителів Львівщини, ознайомив з рейтингами окремих політиків та політичних сил (детальніше з результатами соцдослідження можна ознайомитися тут); політолог Юрій Шведа – кандидат політичн ... Читати далі »

18 червня 2009 року на теренах Львівщини стартувала Всеукраїнська естафета пам’яті «Слава визволителям України» приурочена до 65-ї річниці визволення України від нацистських загарбників. За сприяння командування Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА, Жовківської РДА представники ветеранських організацій Львівщини відвідали відділ прикордонної служби «Рава-Руська» імені лейтенанта Федора Моріна. Відбулося покладання квітів до пам’ятника Ф.Моріну, урочисте передання мішечків з землею з прикордонної застави ім. О.Лопатіна та комендатури прикордонних військ, що на Сокальщині, ветеранам Львівської обласної ради організації ветеранів України на чолі з Т.А.Махоньком. Представники ветеранських організацій Рава-Руської, Жовкви, Пустомит обмінялися спогадами, відв ... Читати далі »

17 червня відбулася прес-конференція щодо ситуації з функціонуванням української мови як державної на території Львівщини. Під час прес-конференції начальник управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації Ігор Ожиївський проінформував, що чимало запитань виникають під час розгляду назв підприємств, а також візуальної реклами. "Зокрема, мережа мобільних салонів "Євросєть", "Сигарний Дом "Фортуна", виставковий комплект "Lemberg", мережа дитячих магазинів "Антошка" - мають Свідоцтво на знак для товарів та послуг Державного департаменту інтелектуальної власності при Міносвіти України. Ці назви розглядають як логотип, як графічне зображення. Принаймні таке пояснення нам надіслали з департаменту", - зазначив Ігор Ожиївський.
Звіт про роботу управління у справах захисту прав споживачів мажна переглянути ... Читати далі »

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.