Головне управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації
Субота, 04.05.2024, 18.51.18
Вітаю Вас Гість | RSS




У Львові відзначили 50-річчя Воєнно-стратегічної операції "Анкадир" в період Карибської кризи 1962 року
1 січня 2012 року відзначили 103-ю річницю від дня народження С.Бандери.
Відбулась 5 звітно-виборча конференція Львівської обласної організації ветеранів
Відбулось засідання міжвідомчої комісії у справах увічнення пам’яті жертв воєн та політичних репресій
До сімдесятиріччя „Указу про переселення німців Поволжя”
Відбулося засідання Ради голів громадських об’єднань нацменшин Львівської області
20 червня відбулась нарада з відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні 22 червня
У c.Пикуличі (Республіка Польща) відбулось традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
18 червня, у селі Зашків відбувся молодіжний фестиваль «Зашків-2011», присвячений 120-ти річчю з дня народження полковника Євгена Коновальця
Висловлюємо співчуття з приводу смерті Президента Товариства „Ческа беседа у Львові” світлої пам’яті Євгена Топінки



Головна » Архів матеріалів
ЛММГО „Генерація-плюс”, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президентові України разом з Управлінням внутрішньої політики та Управлінням у справах сім’ї та молоді ЛОДА, Радою молодих вчених Інституту гуманітарних та соціальних наук НУ „Львівська політехніка”, Центром міської історії та Центрально-Східної Європи проводить круглий стіл щодо підведення підсумків конкурсу студентських есе „Європа очима молоді”.

Мета даного проекту полягала в популяризації європейських цінностей та наданні можливості студентам Львівщини у формі есе висловити своє бачення майбутньої кооперації українського суспільства та Європи.
Конкурс проходив в кілька етапів:
1.) оголошення про конкурс та збір есе серед навчальних закладів Львова;
2.) флеш-моб листівки «Європа очима ... Читати далі »

2 червня ц.р., у Львівському обласному Будинку вчителя відбулося засідання за круглим столом громадськості Львівщини щодо обговорення змін до Конституції України, внесених Президентом Віктором Ющенком. Головував на засіданні директор Будинку вчителя Парубій Володимир Іванович. На засіданні були присутні представники політичних партій, громадських організацій, науковці, депутати, представники творчої інтелігенції, громадські діячі Львівщини.
З доповідями виступили Любомир Бориславський - завідувач кафедри конституційного права ЛНУ ім. І. Франка, Юрій Антоняк - керівник ЛОВ Центру національного відродження ім. С. Бандери, Олександр Старовойт - заступник керівника виконкому ЛОП НСНУ. 
Учасники прийняли резолюцію круглого столу, де гов ... Читати далі »

8-11 травня, третій рік поспіль на території Самбірського району у с. Сприня проходила молодіжна теренова гра "Весняний старт", присвячена 65-річчю створення Української Головної Визвольної Ради, що стала політичним проводом українського народу під час визвольної боротьби ОУН і УПА у 40-50 рр. ХХ ст., та 20-річчю Народного руху України.
Завдання команд під час гри було заволодіти прапором команди супротивника, який знаходиться на щоглі в таборі супротивника.
Захоплений прапор супротивника має бути доставлений в табір суддів.
Виконання цієї вимоги – визнається як чиста перемога однієї з команд.
Під час теренової гри учасники могли “знищувати” гравців суперника шляхом зриву нарукавної пов’язки. Кожен воїн носив на руці пов’язку відповідного кольору команди, яка була ознакою його “життя”. Втрата пов’язки воїном означає його „загибель”. ... Читати далі »

24 травня за сприяння управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА на Львівщині відзначили Свято Героїв. Вшанування героїв відбулося у с.Білогорща, у Львові на Янівському та Личаківському кладовищах, біля Меморіалу воїнам УГА, перед пам’ятниками С.Бандері і Т.Шевченкові.
З нагоди свята відбулася естафета спортовців Львівського державного університету фізичної культури, які стартували з с.Білогорща, далі рухалися центральною частиною Львова на Личаківське кладовище до Меморіалу УГА.
Також відбулося покладання квітів до Меморіалу Українським Січовим Стрільцям на Янівському кладовищі, запалення лампадок на могилах визначних діячів Львівщини (ген. Тарнавського, К.Левицького, В.Беня, М.Пересади-Суходольського, В.Біласа, Д.Данилишина, Р. Луцейка, В.Крупи, І.Кука, О.Бесараб).

Управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації, спільно з філософським факультетом Львівського національного університету ім..І.Франка, Центром політичних досліджень та Кафедрою соціальних та гуманітарних дисциплін ЛДУ БЖД підготували матеріали І Науково-практичної студентської конференції на тему: «Ідейні основи соціально-політичних систем. Політичні ідеології: трансформація уявлень в контексті сучасності». Матеріали присвячено 80 річниці створення ОУН та 20-ї річниці заснування НРУ.


Завантажити матеріали І Науково-практичної студентської конференції


« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 »




Програма урочистостей з нагоди відзначення 68-ї річниці створення УГВР
У Львові відбудуться заходи з нагоди 50-річчя Воєнно-стратегічної операції «Анадир»
Програма проведення урочистих заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та відзначення 23-ї річниці в
Програма заходів з вшанування пам’яті Ольги Басараб
Програма заходів з нагоди Дня Соборності та Свободи України, 93-ї річниці проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР

Погода в Україні



Сайт розроблено:© Онисько Б.